Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Feedback on Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
Ta witryna jest nieosiągalnaSerwer sdt-thinx4-164t.tvp.pl potrzebował zbyt wiele czasu na odpowiedź. Wypróbuj te rozwiązania:
Sprawdź połączenie Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową Uruchom Diagnostykę sieci systemu Windows
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
na każdej przeglądarce
Czego oczekujesz? Mamy rozwiązać problem z serwerem tvp?
Oczekuję działającego skryptu nie znam się na tym więc zgłosiłem do autorów tak :)?
Zmieniam ocenę w takim razie...dziękuje za info, chociaż można było mniej opryskliwie ;)
Zanim napisałem pierwszy komentarz sprawdziłem materiał o którym napisałeś. Działał bez problemu. Nie wiem w czym jest problem u Ciebie, bo nie jestem tego w stanie sprawdzić (na pewno nie po tym tylko co napisałeś). Błąd, który sam wstawiłeś wskazuje na błąd połączenia z serwerem tvp - ERR_CONNECTION_TIMED_OUT to błąd sieci. Nie rozumiejąc zatem co masz na myśli zapytałem. Mogłem się nie udzielać, może byłoby mniej opryskliwie o:)
Nic się nie dzieje jest ok :D Dzięki za pomoc Zacny.
vod.tvp.pl
Problem z odtworzeniem podaję link.
https://vod.tvp.pl/video/komisarz-alex,odc-144-intruz,40616844
wyskakuje komunikat o błędzie w momencie ładowania materiału przez skrypt, po wyborze jakości materiału.