Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Feedback on Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
Aha, i przez swoją nieumiejętność instalacji oceniasz skrypt jako "Zły", nie podając przy tym żadnych informacji technicznych które choć minimalnie mogłyby pomóc w identyfikacji problemu?
Gratuluję takiego podejścia do sprawy. Kolejny sygnał, że najwyższy czas usunąć ten skrypt lub przenieść na jakiegoś githuba gdzie trollowanie tego typu nie przejdzie.
Używałem go bardzo długo. Jeszcze w grudniu mi działał więc nie wiem co teraz jest nie tak..
Przeglądarka: Chrome oraz Tampermonkey
Przepraszam za to zgłoszenie ale przeinstalowałem system i skrypt został usunięty i nie zauważyłem nawet bo Tampermonkey było zainstalowane a skrypt zniknął. Przepraszam jeszcze raz i pozdrawiam.
Czyli problem rozwiązany? Brakowało skryptu w Tampermonkey?
Tak wszystko działa jak trzeba. Brakowało tylko skryptu. Przepraszam
u mnie początkowo nie pokazywało 'nowych' przycisków w tvn player, używam opery. Rozwiązanie - wyłączyć blokowanie reklam w operze i jeśli używamy dodatkowego rozszerzenia typu Adguard to tyż wyłączyć, i przycisk się pojawi, wybór jakości wideo itp.
niemoge pobrac tego filmu https://player.pl/playerplus/filmy-online/zabojczy-rap-kulisy-smierci-tupaca-i-biggiego,85948 uzywam chrome pokazuje mi sie ikona pobierz video ale nie pobiera czy mógłbyś jakoś pomoc odwdziecze sie
To nie jest skrypt do pobierania płatnych materiałów (nawet jeśli ma się wykupiony do nich dostęp). Płatne materiały mają inne zabezpieczenia itd.
Nie da sie obejść tych zabezpieczeń,bardzo mi zalezy na tym filmie, nie ma go nigdzie w sieci tylko na tej stronie jak byś mogł cos wykombinowac odwdziecze sie sie $$
Przmus pomóż
tvn player nie działa
Nie działa pobieranie w tvn player - nie pojawia się ikona pobierz video....