Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Spätná väzba na Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
to serwis który zastąpi IPLA to chyba nie powinno byc problemu tylko dodać do skryptu
Polsat GO to darmowa część Ipli, Polsat Box Go to płatna część + Cyfrowy Polsat Go
Autor który aktualizował skrypt - gdzieś zaginął
Dołączam się do próśb, o działający skrypt dla stron: Polsat Go, Polsat Box Go (od 1 września).
Skoro od września nadchodzą zmiany, to nie ma co skupiać się teraz nad tym. Być może zmienią API, dodadzą zabezpieczenia itd. Szkoda czasu na to. Lepiej poczekać na wprowadzenie zmian i potem ewentualnie się z tym bawić.
@ Przmus napisałem PW możesz pomóc jaka przyczyna nie pojawia się ikona do pobierania ?
Witam potrzebuje skryptu do polsat box go.. Pobieram z tampermonkey... I tamten skrypt na iple co miałem nie działa
Witam potrzebuje skryptu do polsat box go.. Pobieram z tampermonkey... I tamten skrypt na iple co miałem nie działa
https://github.com/zacny/voddownloader/issues/94#issuecomment-910877015
Hej mam takie pytanie jak pobrać filmy z Polsat Go na komputerze?
Hej mam takie pytanie jak pobrać filmy z Polsat Go na komputerze?
Filmy ? Każdy film który jest dostępny na polsacie - ma DRM.
Czy pojawi się możliwość pobierania ze strony polsatgo.pl? Jest to darmowa część Ipli, która od 1 września zmieni się w Polsat Box GO, a co za tym idzie, pobieranie z PB GO będzie niemożliwe (zabezpieczenia)