Skrypt służący do pobierania materiałów ze znanych serwisów VOD.
< Feedback on Skrypt umożliwiający pobieranie materiałów ze znanych serwisów VOD.
Z tego co widzę to nic się nie zmieniło , wiec powinien być za niedługo skrypt do polsat box
Anu PL lol email
Nie powstanie bo na pewno PB Go jest bardzo zabezpieczone.
Też przyłączam się do pytania czy jakiś zdolny Pan ma lub będzie miał skrypt do Polsat Box Go ? :)
Powstanie skrypt do Polsat Box Go?
Dobre pytanie. Jeśli chodzi o PolsatBoxGO.pl to nie ma szans bo tam są materiały płatne (coś jak w player.pl), natomiast jest jeszcze druga platforma PolsatGO.pl, gdzie można oglądać materiały bez opłacania abonamentu, ale z reklamami. W tym drugim póki co działa skrypt przeznaczony dla IPLA.tv, ale niestety nie wszystkie materiały da się pobrać - przykładowo: odcinki "Spadkobierców" są ok, ale np. Love Island już pojawiają się błędy (odcinek da się pobrać, ale nie do się odtwarzać, wywala błąd).
Testowa wersja jest dostępna tutaj: https://github.com/zacny/voddownloader/issues/94#issuecomment-910877015
Testowa wersja dziala super. Na PolsatGO.pl oraz na PolsatBoxGO.pl
Testowa wersja dziala super. Na PolsatGO.pl oraz na PolsatBoxGO.pl
Nie wprowadzaj w błąd , działa tylko na Polsatgo.pl
Testowa wersja dziala super. Na PolsatGO.pl oraz na PolsatBoxGO.plNie wprowadzaj w błąd , działa tylko na Polsatgo.pl
Nie wprowadzaj w błąd, testowana była przeze mnie tylko i wyłącznie na PolsatBoxGo.pl :)
To zależy od materiałów.
Nie wprowadzaj w błąd, testowana była przeze mnie tylko i wyłącznie na PolsatBoxGo.pl :)Testowa wersja dziala super. Na PolsatGO.pl oraz na PolsatBoxGO.plNie wprowadzaj w błąd , działa tylko na Polsatgo.pl
To zależy od materiałów.
Wybrałem jeden materiał który jest dostępny na polsatgo i na polsatboxgo . Z polsatgo wyciąga linki , z polsatboxgo nie .
Anu PL lol PW
czy będzie dostępny skrypt na polsat go na tej stronie?
dzieki mistrzu wszystko działa jesteś wielki !!!
Testowa wersja jest dostępna tutaj: https://github.com/zacny/voddownloader/issues/94#issuecomment-910877015
Skrypt działa okej, czasami trzeba odświeżyć stronę, żeby pojawił się symbol kamerki, ale natrafiłem na materiały, które nie chcą się pobierać, np. Love Island (chodzi oczywiście o PolsatGO.pl). Może ktoś sprawdzić u siebie, czy działa, czy to problem po mojej stronie?
W piatek skrypt dawal linki za kazdym kliknieciem, dzisiaj raz na dziesiec lub wiecej. Cos musieli zmienic.
Sprostowanie. Skrypt dziala bez zarzutu na PolsatGO.pl oraz na PolsatBoxGO.pl(darmmowe pliki)
Mialem problem z VPN
Witam testowa wersja skryptu działa całkiem nieźle. Mam uprzejme pytanko czy pracuje ktoś z autorów skryptu nad rozwiązaniem problemu aby nie trzeba było za każdym razem odświeżać strony/
Pozdrawiam i dziękuję
Powstanie skrypt do Polsat Box Go?